Έναρξη των εργασιών του Limassol Children Medical Center LCMC

Αγαπητοί γονείς,

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των εργασιών ενός πρότυπου Παιδιατρικού Κέντρου στην πόλη μας. Στόχος μας η καλύτερη και ποιοτικότερη προφορά υπηρεσιών στους μικρούς μας ασθενείς και ταυτόχρονα η δημιουργία καλύτερων συνθηκών εργασίας για τους παιδιάτρους.

Το Limassol Children Medical Center LCMC, το οποίο βρίσκεται στην

οδό Ιωάννη Πολέμη 19, 3085 Λεμεσός, θα κινείται σε τέσσερις άξονες:

1. Στο κέντρο μας θα γίνονται όλες οι απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις που αφορούν τα βρέφη. Η ενημέρωση των γονιών για την έναρξη της σίτισης των παιδιών θεωρείται δεδομένη.

2. Στον χώρο μας θα εξετάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα παιδιά με ιδιαίτερα προβλήματα που άπτονται παιδιατρικών υποειδικοτήτων.

3. Το Baby Academy θα προσφέρει στο Κέντρο μας προγραμματισμένη σειρά μαθημάτων από ειδικούς για όλα τα θέματα που αφορούν τις εγκύους, το θηλασμό αλλά και γενικά την παιδική φροντίδα μετά τη γέννηση.

4. Όσο αφορά τις αργίες ή ακόμα τα Σαββατοκύριακα που πιθανόν να παρατηρείται δυσκολία προσφοράς υπηρεσιών από ορισμένους συναδέλφους, θα υπάρχει πρόνοια ώστε το LCMC να καλύπτει αυτό το διαδικαστικό ενδεχόμενο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι πρώτιστο μέλημά μας, μετά βέβαια από την καλύτερη προσφορά υπηρεσιών προς στους ασθενείς, είναι η αδιάλειπτη συνεργασία και διατήρηση των άριστων σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων παιδιάτρων.

Η επιστημονική επιτροπή του LCMC

Recent Posts
Archive

© 2019 by LCMC. 

Supported by Websmudge LTD