Σχετικά με το

Limassol Children's medical Center 

Το Limassol Children's medical Center  είναι ένα ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ που στοχεύει να καλυψει τις ανάγκες των παιδιών, στον τομέα της σωματικής και ψυχικής υγείας, στο σύνολο τους, καθώς επίσης να ενημερώνει τους γονείς σε θέματα που τους απασχολούν αναφορικά με την υγεία των παιδιών τους και να ανταποκρίνεται στις όποιες ανυσηχίες τους.

Εξειδικευμένοι παιδίατροι, με άρτια κατάρτιση και συνεχή επιμόρφωση εφαρμόζουν τις πλέον συγχρονες τακτικές και μεθόδους εξέτασης, αγωγής και θεραπείας. Η συνεργασία κορυφαίων γιατρών όλων των παιδιατρικών ειδικοτήτων διασφαλίζει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμασε ό,τι αφορά στην πρόληψη, στην έγκαιρη διάγνωση και στην αποτελεσματική θεραπέια όλων των παθήσεων που αφορουν στην παιδική και εφηβική ηλικία.

Σκοπός του παιδιατρικού κέντρου είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών συνολικής - ολιστικής και όχι μεμονωμένης αντιμετώπισης των περιστατικών που επεκτείνονται σε όλο το 24ΩΡΟ.

Ο χώρος έιναι άρτια εξοπλισμένος και οι υπηρεσίες προσφέρονται σε φιλικό και εξυπηρετικό περιβάλλον, με έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό και με άριστη επικοινωνία τόσο μετα παιδιά όσο και με τους γονείς.

Η φιλοσοφία όλων μας στο LCMC είναι η σωστή αξιολόγηση και η πολύπλευρη θεραπευτική αντιμετώπιση του κάθε παιδιού, με ομαδική προσπάθεια γιατρών, στην οποία οι γονείς διαδραματίζουν ενεργό ρόλο.

Στόχος τους σύγχρονου παιδιατρικού κέντρου LCMC είναι ο παιδοκετρικός προσανατολισμός, η αγάπη, ο σεβασμός και η φροντίδα προς το παιδί, που θα του διασφαλίσει ευημερία και ποιότητα ζωής. Εξειδικευμένοι, έμπειροι παιδίατροι με επιστημοσύνη, συνεχής επιμόρφωση και κυρίως υψηλό αίσθημα ευθύνης προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς το ΠΑΙΔΙ.

Δρ.Άργυρίου Αργύρης Περισσότερα
Δρ.Παφίτη Νέλλη
Δρ.Τούμπας Νικόλαος
Δρ.Κιτηρής Σίμος
Δρ.Χριστοφόρου Νικόλαος
Δρ.Χριστοφή Χρίστος
Δρ.Νεοκλέους Μάριος

Η επιστημονική επιτροπή του LCMC   

© 2019 by LCMC. 

Supported by Websmudge LTD